Marokkaanse lampen kopen?

Welkom bij de specialist met een groot aanbod sfeervolle Marokkaanse lampen. Arabische lampen, Egyptische en Oosterse lampen vind je allemaal bij Oosterselampen.nl Op deze pagina geven je graag een indruk van alle verschillende modellen binnen onze collectie. Onze collectie bestaat uit hanglampen, plafonnières, tafellampen, wandlampen en vloerlampen.

Oosterse mozaïek lampen.

Bij Oosterse lampen vind je mozaïek lampen in allerlei kleurrijke modellen. De verschillende kleuren glasmozaïek zorgen voor een kleuren pallet in het interieur. Door de Marokkaanse lampen met elkaar te combineren creëer je een betoverde sfeer in elk interieur. De mozaïek lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van hanglampplafondlamp tot tafellamp is er voor elke ruimte wel een gepaste maat. Bekijk hier de hele collectie Oosterse hanglampen.

Marokkaanse filigrain lampen.

Marokkaanse filigrain lampen met prachtig filigrain design. Door de subtiele gaatjes in de lampen geven de Marokkaanse lampen een schitterend effect in elke ruimte. Het mystieke patroon word gecreëerd door de gaatjes. Hierdoor ontstaat er een unieke sfeer op elke plek waar je deze Oosterse lampen zal ophangen. Het materiaal van de Marokkaanse lampen is metaal, dit word met de hand bewerkt om zo een Arabisch patroon te creëren. Vervolgens krijgen de lampen een finish met de kleuren van de lamp. Om ervoor te zorgen dat je het mooiste lichteffect bereikt met de lamp is het belangrijk om voor het juiste aantal watt te kiezen. Voor elk type lamp geven wij een lichtadvies deze kun je linksonder op de elke pagina van bij de lamp vinden.

Marokkaanse lampen, filigrain verlichting

Sfeervolle Marokkaanse lampen vind je ook in onze collectie. Ben je op zoek naar een Oosterse lamp met een Arabische uitstraling? Bekijk dan onze Filigrain lampen. Deze Oosterse lampen geven een mystieke lichtpatroon weer in het interieur. Door het gaatjes patroon in de lampen creer je in een handomdraai een mystieke sfeer in elke ruimte. Deze Marokkaanse lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor elke ruimte is er wel een geschikte maat. Zo kan je voor een kleine ruimte zoals de hal kiezen voor de filigrain plafonniere met een diameter van 25 cm. Ook voor boven de eettafel zijn de Arabische hanglampen prima geschikt. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en geven een super sfeervol effect boven de eettafel. Liever een knus hoekje creëren in het interieur? Ga dan voor de Marokkaanse tafellampen met het filigrain design. Deze staan prachtig op een bijzettafeltje of kastje in het interieur.

Twijfel je of de Oosterse lamp wel geschikt is voor de ruimte?

Neem gerust even contact met ons op via de chat we zijn online om al je vragen te beantwoorden!