Levertijd & verzendkosten

Nederland & België

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen: 6,95 Euro

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Duitsland

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  De levertijd bedraagt normaal gesproken 2-3 werkdagen. Tijdens feestdagen kan dit een aantal werkdagen oplopen. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. Zodra wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder ontvangt u een track and trace code waarmee u het pakket kunt volgen.

Levering verloopt in Nederland via Post nl waarna het pakket overgedragen zal worden aan de Duitse vervoerder. Dit traject is eenvoudig te volgen met de track and trace code. Over het algemeen zal de aflevering van uw pakket binnen 2-3 werkdagen zijn. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De verzendkosten voor Duitsland bedragen €9.00. Vanaf €75 verzenden wij u bestelling gratis naar Duitsland.

Heeft u vragen over de levertijd of status van uw bestelling? Neem gerust contact met ons op. Dit kan eenvoudig via de chat, telefonisch en per email.