Oosterse lamp kopen?

De specialist met een groot aanbod mystieke en sfeervolle Oosterse lampen. Marokkaanse lampen, Egyptische en Oosterse lampen vind je allemaal bij Oosterselampen.nl. Op deze pagina geven je graag een indruk van alle verschillende modellen binnen onze collectie. Onze collectie bestaat uit hanglampen, plafonnières, tafellampen, wandlampen en vloerlampen.

Oosterse mozaïek lampen en filigrain lampen

Bij Oosterse lampen vind je mozaïek lampen in allerlei kleurrijke modellen. De verschillende kleuren glasmozaïek zorgen voor een kleuren pallet in het interieur. Door dit te combineren met kleurrijke Oosterse kussens en poefen creëer je al simpel een sfeerrijk interieur. De mozaïek lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten van plafondlamp tot tafellamp is er voor elke ruimte wel een gepaste maat. Bekijk hier de hele collectie Oosterse hanglampen.

Marokkaanse lampen, filigrain verlichting

Sfeervolle Marokkaanse lampen vind je ook in onze collectie. Ben je op zoek naar een Oosterse lamp met een Arabische uitstraling? Bekijk dan onze Filigrain lampen. Deze Oosterse lampen geven een mystieke lichtpatroon weer in het interieur. Door het gaatjes patroon in de lampen creer je in een handomdraai een mystieke sfeer in elke ruimte. Deze Marokkaanse lampen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Voor elke ruimte is er wel een geschikte maat. Zo kan je voor een kleine ruimte zoals de hal kiezen voor de filigrain plafonniere met een diameter van 25 cm. Ook voor boven de eettafel zijn de Arabische hanglampen prima geschikt. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters en geven een super sfeervol effect boven de eettafel. Liever een knus hoekje creëren in het interieur? Ga dan voor de Marokkaanse tafellampen met het filigrain design. Deze staan prachtig op een bijzettafeltje of kastje in het interieur.

Twijfel je of de Oosterse lamp wel geschikt is voor de ruimte?

Neem gerust even contact met ons op via de chat we zijn online om al je vragen te beantwoorden!