Oosterse lamp kopen?

Oosterse lamp kopen? Bij oosterselampen.nl vind je een ruime collectie met diverse lampen. Om de juiste keuze te kunnen maken zetten we de verschillende stijlen even voor je op een rijtje.

  • Filigrain lampen
  • Glasmozaïek lampen
  • Moderne Industriële lampen

Oosterse filigrain lampen

De Oosterse filigrain lampen zijn verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren. Vaak met een aparte kleur voor zowel de binnen als buitenkant. Zo is bijvoorbeeld de buitenkant van een filigrain lamp mat zwart terwijl de binnenkant een vintage gouden kleur heeft.

De Oosterse lampen met het filigrain design zijn gemaakt van metaal met schitterende gaatjes patronen. De patronen zijn vaak voorzien van een Oosters bloemen motief. Dit motief zie je vervolgens weer terug in de varianten van de tafellamp, plafonnière of wandlamp. Op deze manier kan je verschillende lampen met elkaar combineren en toch hetzelfde filigrain patroon blijven houden.

De filigrain lampen zijn verkrijgbaar als Oosterse hanglamp, plafondlamp, tafellamp en wandlamp.

Ook zijn de Filigrain lampen verkrijgbaar in diverse maten. Ben je op zoek naar een grote lamp voor boven de eettafel? Dan zou een filigrain lamp met een open onderkant prima geschikt zijn.

Ben je meer op zoek naar een Oosterse lamp die op een sfeervolle manier in een hoekje kan hangen of in het midden van een ruimte? Dan zou de Filigrain hanglamp met het pompoen design prima geschikt zijn. Voor een kleine ruimte zoals de gang of het toilet? Kies dan voor een filigrain plafonnière. Deze geven prima licht en tegelijk een mooie Oosterse sfeer.

Oosterse lampen glasmozaiek

Oosterse lampen met het kleurrijke glasmozaiek design. Sfeervol rood/oranje, kleurrijk multi-colour of bijvoorbeeld modern transparant. Zo zijn er nog meer kleuren in onze collectie en is er vast wel een kleur die mooi bij het interieur zal passen.

De Oosterse mozaïek lampen zijn verkrijgbaar als hanglamp, plafonnière, tafellamp en wandlampen.

Heeft u een vraag?

Stuur ons eenvoudig een bericht via de chat, we helpen u graag!